Mýto na spadnutie - Marčan, Peter
Na slovenských diaľniciach sa má vyberať mýto od nákladných prepravcov elektronicky. Diaľničný mýtny systém má pokrývať viac kilometrov, ako sa pôvodne plánovalo. Zvýšenie nákladov dopravcov spôsobené zavedením mýta by nemalo mať vplyv na ceny tovarov.