Mzdy - výpočet, zdaňovanie a účtovanie v podvojnom účtovníctve - Gášpárová, Eva
Mzdová problematika z pohľadu definície mzdy, minimálnych mzdových nárokov, mzdových zvýhodnení, výpočtu priemerného zárobku na pracovnoprávne účely, náhrady príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti, zrážok zo mzdy, platenia poistného na sociálne a verejné zdravotné poistenie, zdaňovania miezd, ich evidencie a účtovania v podvojnom účtovníctve. Podrobné praktické spracovanie mesačného výpočtu miezd.