Námety na rozvoj slovenského vysokého školstva - Plavčan, Peter
Aktuálny stav vysokoškolského prostredia. Klady a zápory vnútornej časti a vonkajšej časti vysokoškolského prostredia. Námety pre vybrané subjekty vysokoškolského prostredia.