Svet v roku 2050 - Hudcovič, Stanislav
Vývoj pozemskej civilizácie. Britské a americké prognózy vývoja. Nastupujúce technológie - pomoc i hrozba. Neustály nárast seniorov, predlžovanie ľudského života. Rastúca diverzita.