Vplyv priamych zahraničných investícií na regionálny rozvoj na Slovensku - Sysáková, Viera
Regionálne disparity na Slovensku. Hlavné problémy v regiónoch na Slovensku. PZI a ich význam pre rast regiónov. Charakteristika jednotlivých krajov SR z pohľadu PZI.