Strategické príležitosti ICT pro malé a střední podniky - Antlová, Klára
Strategická dôležitosť informačných technológií. Rámec konkurenčných síl, hodnototvorného reťazca (value chain), trhového usporiadania. Informačné technológie a špecifiká SME: organizácia, rozhodovanie, informačné systémy, psycho-sociálna charakteristika SME. Osvojenie informačných technológií.