Online marketing
Cesta k novému spotrebiteľovi vedie cez web. Do pozornosti podnikových marketingov sa dostávajú korporátne blogy, sociálne siete a virtuálne svety. Prvé lastovičky novej generácie marketingu sa objavujú aj na Slovensku. Online reklama vo Veľkej Británii predstihla tlač.