Ako podnikať
Z obsahu: Prechod na spoločnú európsku menu bude stáť stovky miliónov korún. Významné udalosti a termíny pri prechode na euro. Manažment je remeslo, učme sa ho poctivo. Poradňa. Kto je kto.