Informační podpora řízení inovací v malých a středních podnicích - Molnár, Zdeněk
Pretrvávajúca informačná izolácia podnikateľského prostredia. Vývojové fázy inovačného procesu. Informačná podpora riadenia inovácií. Cyklus informačnej podpory riadenia inovácií. Identifikácia informačných potrieb. Charakteristika competitive intelligence.