Analýza vztahu metody EVA a DCF při oceňování podniku včetně vybraných účetních aspektů - Maříková, Pavla
Väzby medzi metódou DCF a EVA z hľadiska teórie. Analýza vzťahu oceneňovania pomocou EVA a DCF pri praktickom využití.