Malé a stredné podniky v Európskej únii - Kováč, Viliam
Charakteristika malých a stredných podnikov (MSP). Kritériá podľa ktorých sa podniky členia na mikropodniky, malé podniky a stredné podniky - počet zamestnancov, ročné výkony, ročné výkony uvedené v súvahe podniku, nezávislosť podniku. Význam MSP. Politika podpory MSP v Európskej únii.