[Ekonomika poľnohospodárstva] - Stehlo, Pavol
Rezenzia na učebnicu I. M. Zoborského, ekonóma a pedagóga pôsobiaceho na SPU v Nitre. Pozostáva z ôsmych ucelených tematických celkov. Metodicky aj obsahovo je napísaná podľa schválených osnov pre predmet ekonomika poľnohospodárstva.