Outsourcing - Tkáčová, Daniela, 1954-
Outsourcing v bankovom sektore. Charakteristika outsourcingu. Metodické usmernenie Národnej banky pre obozretné využívanie outsourcingu. Zmluvný vzťah medzi bankou a poskytovateľom služieb. Bankové tajomstvo a ochrana osobných údajov pri využívaní služieb outsourcingu bankou. Bankový dohľad Národnej banky Slovenska a outsourcing. Outsourcing v bankovej praxi a tendencie jeho vývoja.