Úloha a význam reportingu vo finančnom riadení bánk - Vovk, Martin, 1976-
Reporting ako systém výkazov a správ, ktorými kontrolingové oddelenie vyhodnocuje vývoj vybraných ukazovateľov. Reporty podľa periodicity. Mesačný manažment report - mounthly management report. Význam reportingu pre manažment banky.