Analýza a zhodnocení technik odhadu výše licenčních plateb v oceňovací - Svačina, Pavel
Podrobný rozbor metódy licenčnej analógie určenej na oceňovanie nehmotných aktív a najmä aktív chránených priemyslovými právami. Odhady licenčných platieb z porovnateľných transakcií, z priemerných odborových dát, zo zisku a z nákladov.