Rozvojové krajiny subsaharskej Afriky a energetika - Gavaľová, Viera
Problémy subsaharských krajín. Energetická situácia v subsaharskej oblasti. Význam elektrickej energie v regióne. Možnosti budúceho vývoja energetického sektora.