Pozícia zásady rovnakého zaobchádzania v európskom práve a jej pracovnoprávny rozmer - Gogová, Mária
Všeobecne o zásade rovnosti a zásade rovnakého zaobchádzania. Trh práce a zásada rovnakého zaobchádzania. Rovnaké zaobchádzanie medzi mužmi a ženami v oblasti odmeňovania za prácu. Zásada rovnakého zaobchádzania a jej reflexia v slovenskom právnom poriadku.