Novela zákona o dani z príjmov
Zákon č. 76/2007 Z.z. z 31. januára 2007 o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zákon ustanovuje postup a podmienky, podľa ktorých príslušný orgán SR poskytuje, požaduje alebo prijíma v záujme zabezpečenia správneho vyrubenia daní a platenia daní medzinárodnú pomoc a spoluprácu pri správe daní. Komentár k tejto novelizácii zákona.