Novela zákona o obchodnom registri
Zákon č. 24/2007 Z.z. z 12. decembra 2006, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 530/2003 Z.z. o obchodnom registri a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.