Zákonný rámec na školskú rovnoprávnosť - Straka, Pavel
Pravidlá a podmienky financovania súkromných škôl z verejných rozpočtov. Školská legislatíva. Možnosť priznania príspevku pre školy a jeho výška. Určenie základného príspevku. Podmienky získania zvýšeného príspevku.