Determinace rizikových faktorů při tvorbě akciových výnosů v střední Evropě - Nguyen, The Hung
Úvod do tématiky rozvíjajúcich sa trhov (emerging markets), porovnanie miery rizika a výnosov vyspelých a rozvíjajúcich sa trhov. Analýza a determinácia rizikových faktorov pri tvorbe výnosov s použitím príkladov Poľska, Maďarska a Česka.