Logistika u nás nie je slovenská, ale európska - Komora, František
Definícia logistiky. Čo znamená logistika v meradle Európskej únie. Koordinácia verzus konkurencia v európskom podniku. Ťažkopádne rozhodovanie ako brzda rozvoja logistiky. Limity infraštruktúry. Rozvoj kombinovanej dopravy. Rozvoj logistiky na Slovensku vďaka cudzím investorom.