Hodnotové zakotvenie slovenského občianského práva - Švidroň, Ján
Kritický pohľad na vývoj súkromného práva v právnofilozofickom kontexte s dôrazom na vývoj od roku 1948 a na problémy transformácie občianského práva po roku 1989 v súvislosti s prípravou nového slovenského Občianského zákonníka.