Motivácia a spokojnosť zamestnancov - Drozdeková, Ľuboslava
Ľudské zdroje ako najcennejšie aktívum podniku, ako predpoklad pre úspešný rozvoj. Pojem motivácia, tri kroky k úspešnej motivácii. Pracovná spokojnosť a jej vonkajšie faktory.