Innovatrics prišiel domov - Marčan, Peter
Založenie firmy Innovatrics. Využitie biometrickej technológie. Začiatok podnikania. Uplatnenie v rozvojových krajinách. Technologický inkubátor STU. Získavanie zamestnancov do inkubátorových firiem.