Ľudský kapitál - kľúč k úspechu - Elexová, Gabriela
Význam ľudského kapitálu a úloha vzdelávania pre ekonomiku krajiny a prosperitu podnikov. Výdavky na vzdelávanie. Problém nedostatočných investícií do vzdelávania a nedostatočnej spolupráce medzi univerzitami a podnikateľskou sférou. Niektoré negatívne dôsledky uvedených javov.