Ako podnikať
Z obsahu: Riadenie a kariéra. Komplikovanie podnikania slabými školami, nie výškou mzdy. Porovnanie slovenských podnikateľov so zahraničnými. Pokles ponuky práce. Manažérske kompetencie, zlepšovanie a správanie sa manažérov. Poradňa: rekvalifikácia zamestnanca v zahraničí, nevýhody práce na polovičný úväzok.