Jak Čína drtí Ameriku a svět úvaha o Číně, která je zároveň recenzí bestselleru
Pestrý obraz Číny v knihe Teda C. Fishmana "China, Inc. Ako Čína drví Ameriku a svet". Čína ako krajina, ktorá už viac ako štvrťstoročie vedie vo svetovej tabuľke ekonomického rastu. Jedna krajina s dvomi politickými režimami. Pochopiť Čínu nie je ľahké. Čínsky sen sa mení na skutočnosť. Budúca superveľmoc.