Plynový OPEC nadobúda kontúry - Pressburg, Adrian Peter
Pravdepodobné sformovanie kartelu z Fóra krajín vyvážajúcich plyn - Gas exporting countries forum (GECF). Fórum, neformálne združenie hlavných svetových producentov zemného plynu. Katarské rozhovory. Iránsky faktor. Váha Ruska. CECF a OPEC.