Investovanie do vzdelávania zamestnancov v podmienkach SR - Šafranová, Zora
Potreba podnikového vzdelávania v súčasnom turbulentnom prostredí. Niektoré výsledky výskumu zameraného na podnikové vzdelávanie zamestnancov - podiel personálnych nákladov na celkových nákladoch organizácie, objem prostriedkov ročne investovaných do rozvoja zamestnancov.