Názory Tomáša Akvinského na vznik človeka a dnešná embryológia - Volek, Peter
Analýza chápania vzniku človeka v diele T. Akvinského. Porovnanie názorov T. Akvinského so súčasnou embryológiou. Názory na porovnanie muža a ženy a dnešné biologické názory.