Zamestnávatelia hrozia prepúšťaním - Servanský, Jozef
Zmeny, ktoré prináša novela Zákonníka práce v roku 2007. Tvrdý odpor zamestnávateľov. Obmedzenie nadčasov, ohrozenie sezónnych prác, rozšírenie odstupného. Očakávaná zamestnanosť.