Vykazovanie dlhodobého hmotného majetku v účtovnej závierke podľa IAS/IFRS - Baštincová, Anna
Identifikácia (uznanie) dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16. Oceňovanie dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16. Odpisy a zníženie hodnoty dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16. Ukončenie vykazovania dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16. Zverejnenie dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16. Príklady.