Design versus marketing - Toman, Miloš
Úloha dizajnu ako prostriedku na zvýšenie predaja. Pôsobenie na pocity a dojmy zákazníka. Symbióza marketingu a dizajnu. Grafika vyjadrujúca firemný postoj a identitu. Dizajn - odlíšenie sa od ostatných.