Makroekonomické aspekty prístupového procesu krajín juhovýchodnej Európy ku EÚ - Mirdala, Rajmund
Stav prístupového procesu v krajinách juhovýchodnej Európy. Progres v zavádzaní trhovej ekonomiky a úroveň reálnej konvergencie. Indikátory transformačného procesu v roku 2005. Indikátory investičného prostredia. Nominálna konvergencia. stabilita a rámec pre menovú a fiškálnu politiku. Hlavné aspekty fiškálnej politiky.