Strategic management in turbulent business environment - Demjanová, Lucia, 1981-
Pojem podnikateľské prostredie, jeho zložky a faktory, ktoré ho ovplyvňujú. Problematika strategického manažmentu v turbulentnom podnikateľskom prostredí v záujme zachovania stability a predovšetkým rozvinutia prispôsobivosti. Metódy zvyšovania strategickej adaptability a flexibility firmy.