Komentár k novelizácii zákona o dani z príjmov vykonanej zákonom č. 76/2007 Z.z. - Minársky, Ján
Zákon č. 76/2007 Z.z. o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní. Spresnenie daňového posúdenia tvorby a použitia rezerv. Rozšírenie účelu použitia a okruhu prijímateľov podielu zaplatenej dane. Zdanenie pomernej časti úrokového výnosu. Daňové uznanie straty zo zabezpečovacích derivátov.