Image je výzvou pro celou firmu - Bystrov, Vladimír
Imidž ako jeden z najsilnejších motorov spotrebiteľského záujmu o výrobky firmy. Imidž a úspech firmy. Firemná identita a štýl. Firemný imidž ako súbor asociácií, ktoré si spájame pri kontakte s firmou. Faktory, ktoré podľa Philippa Kotlera ovplyvňujú imidž.