Obchody s tovarom v rámci Európskej únie a tretích štátov a daň z pridanej hodnoty - Rakovská, Jana
Na DPH je napojený Intrastat. Predmetom hlásení Intrastat sú informácie o tovare spoločenstva, ktorý je v pohybe medzi členskými štátmi. Pravidlá Intrastat - systému, systém Intrastat - SK. Triangulárny a trojstranný obchod. Nepriamy vývoz a nepriamy dovoz. Dobropisy z hľadiska systému Intrastat a DPH. Komisionárske operácie z hľadiska systému Intrastat a DPH. Konsignačný sklad a "Call off" sklad.