Firmám chybí lepší regulační mechanizmy
Problematika straty dobrého mena spoločnosti. Generálni riaditelia ako hlavní vinníci. Príčiny straty dobrej povesti spoločnosti: finančné machinácie, neetické správanie, delikty vedenia, úniky utajovaných informácií a ďalšie. Porovnanie Severnej Ameriky, Európy a Ázie. Regionálne rozdiely.