Spotřebitel, nebo zákazník? - Vysekalová, Jitka
Psychologický pohľad na spotrebiteľa. Poznanie osobnosti človeka a jeho význam pre poznanie spotrebného správania. Psychoanalitický prístup k osobnosti človeka. Systémy id, ego a superego. Čo ovplyvňuje spotrebné správanie. Zmyslové a kognitívne vnímanie okolia. Vnímanie ako selektívny proces. Pozornosť človeka. Získanie pozornosti spotrebiteľa ako jeden z dôležitých cieľov marketingovej komunikácie.