Trendy v světě retailových bánk - Machala, Karel
Vývoj a zmeny cenovej štruktúry retailových produktov vo svete. Trend poklesu cien bankových služieb. Šetrenie v dôsledku vyššej aktivity klientov. Nižší rozptyl cien služieb v retailovom bankovníctve. Rôzne ceny pri rovnakej kategórii. Význam budúceho vzniku jednotnej platobnej oblasti v Európe. Rozdiely vo výške poplatkov.