Inovačná stratégia SR na roky 2007 až 2013
Analýza súčasného stavu. Strategický cieľ inovačnej stratégie SR do roku 2013. Opatrenia inovačnej stratégie SR pre jednotlivé priority (vysokokvalitná infraštruktúra a efektívny systém pre rozvoj inovácií, kvalitné ľudské zdroje, účinné nástroje pre inovácie). Identifikácia a kvantifikácia finančných zdrojov pre implementáciu inovačnej stratégie SR. Legislatívne dopady stratégie.