Market of credit derivates - Malacká, Viera
Trh s úverovými derivátmi. Úverové deriváty použité na transfer úverového rizika z jedného partnera na iného (predajca a kupec úverového rizika). Dĺžka transferu. Štyri typy úverových derivátov. Úverové deriváty patria k najrýchlejšie rastúcim oblastiam finančných trhov. ISDA - International swaps and derivatives association. Trh úverových derivátov v USA. Situácia v strednej a východnej Európe. CDS - credit default swaps.