Evolving of bank regulation in European Union - Horvátová, Eva, 1958-
Základné Bazilejské dohody. Bazilej I z roku 1988. Nová Bazilejská základná dohoda z roku 2001. Operačné riziko. OFD a SRD smernice Európskej únie. Smernica I o kapitálovej primeranosti. Smernica II o kapitálovej primeranosti. Smernica III o kapitálovej primeranosti. Dôvody prijatia smerníc.