Non-valuation bank assets and approaches in their resolution in the Slovak and Czech Republic - Forišková, Dana
Riešenie problémov slovenského bankového sektora po roku 1993. Riešenie problémov českého bankového sektora po roku 1993. Dohoda o nedostupných úveroch. Transformácia bankových inštitúcií v Čechách a na Slovensku. Hodnotenie žiadostí o úver. Rôzne metódy hodnotenia. Snaha vytvoriť efektívny bankový systém.