Zoznam zákonov a iných právnych predpisov patriacich do kompetencie Národnej banky Slovenska platných k 1.4. 2007 - Bašková, Renáta
Prehľad právnych predpisov, zákonov, vyhlášok z oblasti emisie bankoviek a mincí, oblasti bankovníctva, kapitálového trhu, vrátane cenných papierov, oblasti poisťovníctva, dôchodkového sporenia ako i devízovej oblasti.