Goodwill ako rozhodujúci faktor ohodnocovania podnikov služieb - Kardoš, Peter
Goodwill - kľúčová zložka, na ktorej spočíva ohodnotenie podnikov služieb. Špecifiká podnikov služieb. Dva základné typy goodwillu: podnikový goodwill, osobný goodwill. Druhy goodwillu: všeobecný, komerčný, priemyselný, finančný politický. Meranie goodwillu.