Finanční arbitr-mimosoudní alternativa řešení sporů - Jopek, David
Ustanovenie finančného arbitra Českej republiky s účinnosťou od 1.1.2003 - zákon č. 229/2002 Z. z. Finančný arbiter a platobný styk. Rozhodovanie sporov medzi inštitúciami a ich klientmi. Riadenie pred finančným arbitrom. Spolupráca s obdobnými orgánmi v EÚ. Povinnosti finančného arbitra.