Alternatívne prístupy k podpore investovania na Slovensku - Marcineková, Zuzana
Základné formy podpory investovania na Slovensku. Porovnanie investičných stimulov poskytovaných v krajinách V4. Problémy hodnotenia efektívnosti poskytovaných stimulov, hľadania zdrojov financovania a alternatívnych možností investičnej podpory podnikateľským subjektom.